BURGER KING LIJNBAAN 100 ROTTERDAM

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1719 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Lijnbaan 100 Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 19:14 Good, fast delivery.
4 feb 2024 om 20:13 Zowaar warm en vers en compleet! Ik had BK bijna opgegeven….
27 jan 2024 om 12:42 Overdue delivery (~ 2 hours delivery time), missing chili cheese nuggets.
27 jan 2024 om 8:31 The burger and nuggets were not fresh at all, and it was extra long chili cheese burger but they'd put small burger patties.
23 jan 2024 om 9:41 Geplette muffin, geen saus, terwijl wel betaald! Kwam super laat aan! Gaf 38 minuten aan en na 12 minuten gaf het 37 minuten aan! Slecht service! Beste gewoon stoppen en normaal in restaurant serveren.
18 jan 2024 om 22:18 Horrible! Very cold! Horrible horrible horrible horrible horrible!
7 jan 2024 om 20:11 Verkeerde levering. Geld wordt teruggeboekt, maar dat vult niet mijn lege maag. Nalevering blijkt echter niet mogelijk! Waarom dat niet mogelijk is, wordt niet uitgelegd. Zal wel met de portemonnee van BK te maken hebben. BELAchelIJk!!!!!!!!!!!!!!!!!
27 dec 2023 om 22:42 De burger op zich was prima, maar koud, waardoor echt onsmakelijk
27 dec 2023 om 21:54 bezorging duurde ruim 1,5 uur totdat mijn order aankwam, ik heb 2 keer geprobeerd naar het restaurant te bellen voor de stand van zaken maar kreeg geen gehoor. uiteindelijk kwam de bezorger aan met mijn bestelling waarmee helaas ook dingen fout waren
26 dec 2023 om 20:14 Meestal niks te klagen, maar eten was koud. Jammer!
25 dec 2023 om 19:33 Very bad situation that for sure makes me not order anymore ..waiting for food more then 1:30 min and when food arrives wow surprise my order arrives incompletely like prev. time..so unprofessional my nr of order is gpy10m and my long chicken miss