BURGER KING ROTTERDAM LIJNBAAN

BURGER KING ROTTERDAM LIJNBAAN Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1475 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Rotterdam Lijnbaan. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 21:49 Bezorging was top! Eten was niet te eten. Ik heb 20 euro betaald voor een hamburger die volgepropt was met saus om niet eens te spreken over de patat. Niet te eten. Als of het opgewarmd was van een week geleden.
21 sep 2022 om 20:40 Lekker dan. Moet je overwerken en bestel je twee menu’s voor je collega en jezelf en dan krijg je maar 1 menu. Na 5 keer bellen krijg je gelukkig wel iemand aan de lijn die je dan in onverstaanbare taal zegt dat je maar moet langskomen voor de rest.
19 sep 2022 om 20:08 Patat was niet oke
18 sep 2022 om 17:34 Zeer verse groenten en alles super lekker
17 sep 2022 om 23:32 SUPERRRRRRR SLECHT, ik moest 2 uur lang op mijn eten wachten. En dan komt het na 2 uurtjes ook nog koud eten geleverd friet koud brood koud smerig ook geen mayonaise geleverd. Echt troep niemand neemt op als je belt. Echt belachelijk 0 sterren.
17 sep 2022 om 22:09 Heel slecht, koud eten en anderhalf uur gewacht.
15 sep 2022 om 19:38 Bezorger ging eerst naar ander adres met mijn eten ook bij en toen het er eenmaal was was het koud en niet te eten zonde van mn geld
14 sep 2022 om 18:37 Helemaal goed
13 sep 2022 om 19:31 Eten en bezorging was prima, veel beter dan bij de mac die de helft steeds weer vergeten te leveren. Top BK!!
10 sep 2022 om 0:04 Kouwe slappe friet droge broodjes en we moesten veel te lang wachten. Tracker van jullie platform sloeg op hol. De wachttijd werd elke keer verlengd. Uiteindelijk een uur moeten wachten op fastfood 5 minuten fietsen hier vandaan.
9 sep 2022 om 19:50 Patatjes koud en burgers lauw geen mayonaise erbij wel betaald
1 sep 2022 om 18:02 Everything was great. The package was good and the hamburger and the fries were fresh and quite warm.