BURGER KING® LIJNBAAN 100 ROTTERDAM

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1768 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Lijnbaan 100 Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

7 jul 2024 om 21:07 2 uur later en zelfde verkeerde bestelling
6 jul 2024 om 23:22 Bezorgtijd neemt toe en bestelling is nog niet binnen terwijl we een uitnodiging krijgen om feedback te krijgen. Nergers een telefoonnummer te vinden om te informeren. Waardeloos…..
6 jul 2024 om 22:02 Nou het heeft meer dan 90 min geduurd. Vond het niet kunnen. Verdient geen 1 ster zelfs
4 jul 2024 om 7:52 De Whopper was eerlijk gezegd steenkoud. (Voor 't eerst). 20 tellen in de microwave ging prima. Verder lekker gegeten
29 jun 2024 om 16:43 Brood was totaal niet vers! Brokkelt helemaal. Friet was wel lekker en warm.
29 jun 2024 om 15:04 Eten was nat door de water en het was ook koud
23 jun 2024 om 4:05 duurde 2 lang voordat ik me eten kreeg en het was koud ook.
20 jun 2024 om 22:32 The restaurant forgot the sauce that I paid for and to remove one ingredient that I requested as a note.
17 jun 2024 om 21:58 Verkeerde bestelling bezorgd
16 jun 2024 om 15:53 Slecht, de bezorger heeft lang gezocht naar het juiste adres… hierdoor was het eten ook koud.
13 jun 2024 om 0:54 Vaak laag gewaardeerd, waarom? Omdat het niet heel warm was? Dat is toch logisch. Gwn lekker gegeten, en volgende keer bestel ik weer
10 jun 2024 om 18:40 Zou Max 60 min duren, Bezorger kon niet praten, gaf de bestelling zonder te spreken en ging weg