BURGER KING ROTTERDAM LIJNBAAN

BURGER KING ROTTERDAM LIJNBAAN Taste is King!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1167 beoordelingen
26 jul 2021 om 21:41 Makkelijk te bestellen. Bezorgd op afgesproken tijd.
26 jul 2021 om 11:11 Is niet eens een ster waard want ik kreeg hotwings die verrot waren nooit meer daar bestellen
25 jul 2021 om 14:22 Top en goede service
24 jul 2021 om 22:20 Food as usual very tasty but the delivery, more than 1h30 to be delivered. Unbelivableeeā€¦.
24 jul 2021 om 20:31 Ik moest wel 2 uur wachten, maar het eten was nog warm. Echt een topbezorger. Ik wil fooi geven, maar de site loopt steeds vast als ik dat wil doen.
23 jul 2021 om 22:07 Long chicken broodje was nog goed warm, twisterfries medium warm. Moet zeggen deze keer duurde het echhtt lang, 1 uur en 20 min ofzo. Niet gewend, maar goed. Netjes bezorgd en lekker.
22 jul 2021 om 3:07 Plant based whopper is heerlijk! Bezorger erg vriendelijk!
20 jul 2021 om 17:22 Bestelling is niet volledig geleverd, dit netjes direct gemeld, krijg ik een mail vanuit thuisbezorgd dat het filiaal niet akkoord gaat met terugbetaling of nalevering omdat zij er zeker van zijn dat de bestelling volledig is afgeleverd. Klacht is ingedie
19 jul 2021 om 18:32 Jammer genoeg zat er een lang heertje tussen me whopper.
18 jul 2021 om 21:38 Altijd super lekker!
15 jul 2021 om 19:36 Het eten was lauwig zeg maar tegen koud aan
13 jul 2021 om 22:07 Koude friet, koude snacks lauwe whopper. Gebeld na 1u. Werd gezegd Burger King heeft zelf geen bezorgers, afhankelijk van bezorgers van thuisbezorgd. Die waren dus laat. Nooit meer! Ik verwijder de app meteen. Zal veel schelen! Bah bah