BURGER KING® LIJNBAAN 100 ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1747 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Lijnbaan 100 Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 0:51 2 menu's en een longchicken besteld en 50 min gewacht, uiteindelijk heb ik een complete andere bestelling ontvangen. Heel slecht dit
16 mei 2024 om 22:16 Ipv 3 spa blauw heb ik 3 spa rood ontvangen, ik personaliseerde de burgers zonder sla, maar toch met sla ontvangen.
16 mei 2024 om 20:43 Geen mayo hoort wel bij menu vindt je niet
16 mei 2024 om 13:54 Verkeerde drankjes, koude Twister friet en een zwartgeblakerde Veggie Whopper.. Ik neem me iedere keer weer voor niet meer bij BK te bestellen, toch weer ingetrapt..
13 mei 2024 om 3:08 Note that, they put rucola instead of lettuce into Long Chicken which really ruins the whole thing. They shouldn’t invent their own recipes and stick with the international standard. Chili cheese sandwich was ok, but fries not so much.
26 apr 2024 om 7:15 Er ontbrak een patat, het eten was koud en de burgers taai.
23 apr 2024 om 10:30 My Big King XXL burger was incompleet. No cheddar cheese and I was missing half of the vegetables ingredients. The Long chicken with cheese was prepared good. Besides the order, the delivery guy was awesome!
22 apr 2024 om 7:17 Food was lukewarm and very average poor quality, just with a Dutch price tag. They didn't include sauce i paid for. Delivery guy was cool
22 apr 2024 om 1:01 Ik had Appelsap besteld maar kreeg suderans en inderdaad koud drinken bij je burgers is niet goed want koud bij warm is niet goed mvg Edith
18 apr 2024 om 21:42 Koud fpesje drinken bij warme burgewat krijg je dan een koude burger en een lauwe drank
17 apr 2024 om 21:32 Delivery was super fast, and I got all what I ordered, nothing was missing and it wasn't messed up... And the delivery guy was nice too
14 apr 2024 om 13:37 Bestelling was verkeerd