BURGER KING LIJNBAAN 100 ROTTERDAM

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1538 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Lijnbaan 100 Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

31 jan 2023 om 19:47 Precies wat besteld is,prima
27 jan 2023 om 8:43 Ik had chilli cheese 6 stuks besteld en betaald maar niet gekregen
25 jan 2023 om 21:54 Eten was koud en sompig en ik krijg de verkeerde drank.
15 jan 2023 om 19:23 Eten prima. Maar daarna werd ik tot 2x keer toe lastig gevallen door een andere bezorger. Met andere bestelling van Burger King. Die ik helemaal niet besteld heb. Raar dat zij voor 2e keer terug kwam. Ook werd ik ineens gebeld, vreemd.
15 jan 2023 om 18:55 16.15 besteld 17.30 maar 1 menu gehad nu 19.00 uur nog steeds niet de rest ????
8 jan 2023 om 10:31 De helft van de bezorging zat er niet bij, alles was koud en veel te laat
29 dec 2022 om 16:34 Helaas was mij friet te hard/oud En met verschillende friet gemengd. friet niet gegeten.
25 dec 2022 om 9:57 Food was cold
23 dec 2022 om 20:57 Bezorging duurde extreem lang, eten wat zo goed als koud.
23 dec 2022 om 20:31 De bezorger heeft niet geleverd en gedaan alsof hij heeft geregeld en ík kreeg geen contact met het restaurant en thuisbezorgd
23 dec 2022 om 20:22 Bestelling klopte niet grote bestelling geplaatst En kregen maar een Wopper. De rest heeft kerstman opgegeten daar of onderweg!!! Nooit meer bestelen DAAR
21 dec 2022 om 1:03 Kreeg de helft van mijn bestelling niet, bestel hier nooit meer.